Odrajahu kohupiimakarask
Lihtne ja maitsev rahvuslik küpsetis, mis maitseb värskena kõige paremini.
4 portsjonit.
Koostisained
200 | g | kohupiima |
2 | dl | piima |
2 | dl | odrajahu |
1 | dl | nisujahu |
1 | tl | söögisoodat |
1 | tl | soola |
1 | spl | suhkrut |
1 | tk | muna |
2 | spl | õli |
Juhised
Sega kohupiim, piim, muna, sool, suhkur. Sega jahud ja sooda ning lisa taignale. Viimasena lisa õli. Tõsta tainas küpsetuspaberiga kaetud plaadile või vormi ja aja laiali. Küpseta ahjus 175 kraadi juures umbes 30-35 minutit kuni karask on pealt kuldpruun.
Kategooriad: Küpsetised
Sisestatud: 09 jaan 2011 20:29:43
Muudetud: 29 märts 2011 00:09:19
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks