Odrajahu kohupiimakarask

Lihtne ja maitsev rahvuslik küpsetis, mis maitseb värskena kõige paremini.

4 portsjonit.

Koostisained

200 g kohupiima
2 dl piima
2 dl odrajahu
1 dl nisujahu
1 tl söögisoodat
1 tl soola
1 spl suhkrut
1 tk muna
2 spl õli

Juhised

Sega kohupiim, piim, muna, sool, suhkur. Sega jahud ja sooda ning lisa taignale. Viimasena lisa õli. Tõsta tainas küpsetuspaberiga kaetud plaadile või vormi ja aja laiali. Küpseta ahjus 175 kraadi juures umbes 30-35 minutit kuni karask on pealt kuldpruun.

Kategooriad: Küpsetised

Sisestatud: 09 jaan 2011 20:29:43

Muudetud: 29 märts 2011 00:09:19

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks