Astelpaju-kohupiimakook
Kohupiimakook astelpajumarjadega. 12 tükki, 1 tükk 2 punkti.
12 portsjonit.
Koostisained
75 | g | 60% margariini |
55 | g | suhkrut |
1 | tk | muna |
100 | g | nisujahu |
1 | tl | küpsetuspulbrit |
400 | g | rasvata kohupiima |
2 | tk | muna |
1 | dl | 2,5% keefiri |
80 | g | suhkrut |
peotäis astelpaju marju |
Juhised
1.Põhja valmistamiseks vahusta margariin suhkruga, hõõru juurde muna, lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ning sega ühtlaseks taignaks. Vooderda taignaga 26 cm läbimõõduga koogivorm. 2.Täidise jaoks klopi munad suhkruga lahti, lisa kohupiim ja keefir. Sega ühtlaseks massiks ja vala taignale. 3.Jaota peale ühtlaselt astelpajumarjad, vajuta õrnalt peopesaga poolenisti kohupiima sisse. Küpseta 200-kraadises ahjus 35 minutit. Lõika jahtunud kook 12 tükiks.
Kategooriad: Koogid
Allikas: Figuurisõbrad
Sisestatud: 03 mai 2011 14:35:06
Muudetud: 03 mai 2011 23:09:59
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks