Astelpaju-kohupiimakook

Kohupiimakook astelpajumarjadega. 12 tükki, 1 tükk 2 punkti.

12 portsjonit.

Koostisained

75 g 60% margariini
55 g suhkrut
1 tk muna
100 g nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
400 g rasvata kohupiima
2 tk muna
1 dl 2,5% keefiri
80 g suhkrut
peotäis astelpaju marju

Juhised

1.Põhja valmistamiseks vahusta margariin suhkruga, hõõru juurde muna, lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ning sega ühtlaseks taignaks. Vooderda taignaga 26 cm läbimõõduga koogivorm. 2.Täidise jaoks klopi munad suhkruga lahti, lisa kohupiim ja keefir. Sega ühtlaseks massiks ja vala taignale. 3.Jaota peale ühtlaselt astelpajumarjad, vajuta õrnalt peopesaga poolenisti kohupiima sisse. Küpseta 200-kraadises ahjus 35 minutit. Lõika jahtunud kook 12 tükiks.

Kategooriad: Koogid

Allikas: Figuurisõbrad

Sisestatud: 03 mai 2011 14:35:06

Muudetud: 03 mai 2011 23:09:59

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks