Keeks
Klassikaline keeks.
4 portsjonit.
Koostisained
250 | g | võid või margariini |
200 | g | suhkrut |
0.5 | tl | vanillisuhkrut |
4 | tk | muna |
4 | dl | piima |
400 | g | jahu |
2 | tl | küpsetuspulbrit |
Juhised
Vahusta toasoe või suhkru ja vanillisuhkruga. Lisa ükshaaval vahustades toasoojad munad. Sega jahu ja küpsetuspulber ning lisa see vaheldumisi toasooja piimaga taignasse. Kuumuta ahi 200 kraadini ja pane keeks umbes tunniks ahju. Võid keeksi puutikuga proovida, kas on valmis. Vastavalt soovile võib koos jahuga taignasse lisada kõike, mis meelepärane on nt sidrunit, apelsini, mooni, kuivatatud puuvilja ja pähkli segu jõulukeeksiks, mustikaid jne
Kategooriad: Küpsetised
Allikas: http://merczymeisterdamised.blogspot.com/2009/11/minu-keeks.html
Sisestatud: 28 märts 2011 00:09:08
Muudetud: 17 mai 2011 19:57:37
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks