Porgandikook
Klassikaline porgandikook.
12 portsjonit.
Osa nimetus
1.5 | dl | suhkrut |
2 | tk | muna |
1.5 | dl | rapsiõli |
3.5 | dl | jahu |
2 | tl | küpsetuspulbrit |
1 | tl | vaniljesuhkrut |
1 | tl | piparkoogimaitseainet |
0.5 | tl | soola |
300 | g | porgandeid |
Kate
100 | g | maitsestamata toorjuustu |
1 | spl | sidrunimahla |
0.5 | tk | sidruni riivitud koor |
3.5 | dl | tuhksuhkrut |
Juhised
Riivi porgandid. Pane ahi 175 C juurde sooja. Vahusta munad ja suhkur, klopi hulka ka õli (kui kasutad rapsiõli asemel viinamarjaseemneõli jääb kook veelgi maitsvam). Sega omavahel kuivained ja lisa munavahule. Seejärel sega ka porgandid taina hulka. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud koogivormi. Küpseta kooki umbes tund. Klopi katte koostisained ühtlaseks massiks ja vala jahtunud koogile.
Kategooriad: Koogid
Allikas: http://www.tarbija24.ee/191106/esileht/olulised_teemad/tarbija24/toit/225652.php
Sisestatud: 18 mai 2011 15:57:39
Muudetud: 22 sept 2011 00:04:56
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks