Porgandikook

Klassikaline porgandikook.

12 portsjonit.

Osa nimetus

1.5 dl suhkrut
2 tk muna
1.5 dl rapsiõli
3.5 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
1 tl vaniljesuhkrut
1 tl piparkoogimaitseainet
0.5 tl soola
300 g porgandeid

Kate

100 g maitsestamata toorjuustu
1 spl sidrunimahla
0.5 tk sidruni riivitud koor
3.5 dl tuhksuhkrut

Juhised

Riivi porgandid. Pane ahi 175 C juurde sooja. Vahusta munad ja suhkur, klopi hulka ka õli (kui kasutad rapsiõli asemel viinamarjaseemneõli jääb kook veelgi maitsvam). Sega omavahel kuivained ja lisa munavahule. Seejärel sega ka porgandid taina hulka. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud koogivormi. Küpseta kooki umbes tund. Klopi katte koostisained ühtlaseks massiks ja vala jahtunud koogile.

Kategooriad: Koogid

Allikas: http://www.tarbija24.ee/191106/esileht/olulised_teemad/tarbija24/toit/225652.php

Sisestatud: 18 mai 2011 15:57:39

Muudetud: 22 sept 2011 00:04:56

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks