Paprika-kana kaste
Paprikane kanakaste, mis sobib hästi riisiga.
4 portsjonit.
Koostisained
2 | tk | punast paprikat |
600 | g | kanafileed |
liha üldmaitseainet | ||
õli | ||
2 | spl | jahu |
400 | ml | kohvikoort |
100 | g | sulatatud juustu |
1 | l | piima |
Juhised
Haki paprika ja lõika kanafileed kuubikuteks ning maitsesta kuubikud liha üldmaitseainega. Pruunista kana pannil õlis ning lisa ka paprika. Seejärel lisa jahu ning sega. Lisa kohvikoor ning sega. Lisa sulatatud juust ja piim. Sega, kuni kaste on poolvedel ning tõsta pliidilt kõrvale. See muutub kreemjaks alles hiljem, kui natuke jahtub! Serveeri riisiga!
Kategooriad: Kastmed
Allikas: Marilyn Nassar http://www.cookbook.everyday.com/@QvlCZUwip4Xk7OXEp5t2@/?recipe=4941
Sisestatud: 03 mai 2011 23:27:27
Muudetud: 07 mai 2011 20:32:58
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks