Lillkapsas sinepikastmes

Maitseb iseseisva roana väga hea, kuid sobib suurepäraselt ka lihatoidu lisandiks. 4 portsjonit 12 punkti, 1 portsjon 3 punkti

4 portsjonit.

Koostisained

1 tk (u 1,2kg) suurem lillkapsas
100 g väherasvast majoneesi
50 g mahedat sinepit
120 g väherasvast riivitud juustu

Juhised

Tükeldada lillkapsas õisikuteks ja keeda soolaga maitsestatud vees 8-10 min. Sega omavahel majonees ja sinep. Tõsta lillkapsas ahjuvormi, määri peale majoneesi-sinepisegu, raputa peale riivjuust ja küpseta 220-kraadises ahjus 10 minutit, kuni juust on sulanud.

Kategooriad: Köögiviljatoidud

Allikas: Figuurisõbrad

Sisestatud: 03 mai 2011 15:14:35

Muudetud: 02 juuni 2011 15:18:01

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks