Lillkapsas sinepikastmes
Maitseb iseseisva roana väga hea, kuid sobib suurepäraselt ka lihatoidu lisandiks. 4 portsjonit 12 punkti, 1 portsjon 3 punkti
4 portsjonit.
Koostisained
1 | tk | (u 1,2kg) suurem lillkapsas |
100 | g | väherasvast majoneesi |
50 | g | mahedat sinepit |
120 | g | väherasvast riivitud juustu |
Juhised
Tükeldada lillkapsas õisikuteks ja keeda soolaga maitsestatud vees 8-10 min. Sega omavahel majonees ja sinep. Tõsta lillkapsas ahjuvormi, määri peale majoneesi-sinepisegu, raputa peale riivjuust ja küpseta 220-kraadises ahjus 10 minutit, kuni juust on sulanud.
Kategooriad: Köögiviljatoidud
Allikas: Figuurisõbrad
Sisestatud: 03 mai 2011 15:14:35
Muudetud: 02 juuni 2011 15:18:01
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks