Forellifilee ananassikastmes
Väga maitsev ja lihtsalt valmistatav.
4 portsjonit.
Koostisained
400 | g | forellifileed |
4 | tk | ananassirõngast |
100 | g | sinihallitusjuustu |
1 | dl | ananassikonservi vedelikku |
2 | dl | vahukoort |
1 | tk | porru |
soola | ||
toiduõli |
Juhised
Lõika kalafileed ristipidi viiludeks ja lao need rasvainega määritud laia vormi põhja. Maitsesta kala soolaga. Lõika porru rõngasteks ja laota kalale. Porrule aseta ananassirõngad, raputa peale murendatud või riivitud juust. Sega kokku vahukoor ja ananassikonservi vedelik ning kalla vormi. Küpseta ahjus 225 kraadi juures 35 minutit. Serveeri nt riisiga.
Kategooriad: Kalatoidud
Allikas: Selveri retseptikalender 2010
Sisestatud: 14 nov 2010 21:02:52
Muudetud: 25 märts 2011 15:23:47
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks