Forellifilee ananassikastmes

Väga maitsev ja lihtsalt valmistatav.

4 portsjonit.

Koostisained

400 g forellifileed
4 tk ananassirõngast
100 g sinihallitusjuustu
1 dl ananassikonservi vedelikku
2 dl vahukoort
1 tk porru
soola
toiduõli

Juhised

Lõika kalafileed ristipidi viiludeks ja lao need rasvainega määritud laia vormi põhja. Maitsesta kala soolaga. Lõika porru rõngasteks ja laota kalale. Porrule aseta ananassirõngad, raputa peale murendatud või riivitud juust. Sega kokku vahukoor ja ananassikonservi vedelik ning kalla vormi. Küpseta ahjus 225 kraadi juures 35 minutit. Serveeri nt riisiga.

Kategooriad: Kalatoidud

Allikas: Selveri retseptikalender 2010

Sisestatud: 14 nov 2010 21:02:52

Muudetud: 25 märts 2011 15:23:47

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks