Guljašš
Punane sealihakaste
4 portsjonit.
Koostisained
500 | g | sealiha |
1 | tk | sibul |
2 | spl | õli või võid |
3 | spl | jahu |
8 | dl | lihapuljongit |
3 | spl | tomatipüreed |
1 | tl | paprikapulbrit |
rohelist sibulat | ||
soola | ||
pipart |
Juhised
Lõika liha kuubikuteks ja pruunista koos sibulaga. Puista üle jahuga ja sega läbi. Lisa puljong ja tomatipüree, hauta umbes 20 minutit kuni liha on pehme. Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga. Raputa peale rohelist sibulat. Serveeri nt kartulitega.
Kategooriad: Kastmed ja Lihatoidud
Sisestatud: 14 nov 2010 20:57:01
Muudetud: 20 apr 2011 20:00:54
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks