Suitsulõhepasta

Lihtsamast lihtsam pastaroog.

2 portsjonit.

Koostisained

1 tk sibul
oliiviõli
1.5 dl 10% või 35% koort
250 g pastat
150 g kuumsuitsulõhet
1 dl valget veini
soola
pipart
basiilikut

Juhised

Koori ja haki sibul ning kuumuta seda paksupõhjalises potis mõni minut. Vala hulka vein ja lase sellel mõni minut keeda, lisa koor. Mõne minuti pärast lisa ka lõhetükid, maitsesta soola ja pipraga ning kuumuta veel natuke. Keeda pasta rohkes vees (liiter vett 100 g pasta kohta), nõruta sõelal, pane tagasi potti ja vala peale kaste. Sega läbi. Kaunista basiilikulehtedega.

Kategooriad: Pastatoidud ja Kalatoidud

Allikas: http://toidutegu.wordpress.com/2009/07/01/suitsulohepasta/

Sisestatud: 15 apr 2011 16:25:16

Muudetud: 20 apr 2011 20:01:49

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks