Suitsulõhepasta
Lihtsamast lihtsam pastaroog.
2 portsjonit.
Koostisained
1 | tk | sibul |
oliiviõli | ||
1.5 | dl | 10% või 35% koort |
250 | g | pastat |
150 | g | kuumsuitsulõhet |
1 | dl | valget veini |
soola | ||
pipart | ||
basiilikut |
Juhised
Koori ja haki sibul ning kuumuta seda paksupõhjalises potis mõni minut. Vala hulka vein ja lase sellel mõni minut keeda, lisa koor. Mõne minuti pärast lisa ka lõhetükid, maitsesta soola ja pipraga ning kuumuta veel natuke. Keeda pasta rohkes vees (liiter vett 100 g pasta kohta), nõruta sõelal, pane tagasi potti ja vala peale kaste. Sega läbi. Kaunista basiilikulehtedega.
Kategooriad: Pastatoidud ja Kalatoidud
Allikas: http://toidutegu.wordpress.com/2009/07/01/suitsulohepasta/
Sisestatud: 15 apr 2011 16:25:16
Muudetud: 20 apr 2011 20:01:49
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks