Forelli-pajaroog
Forellifilee aedviljadega.
4 portsjonit.
Koostisained
2 | spl | õli |
400 | g | külmutatud aedvilju (Härmavilja pajaroog) |
1 | dl | kuiva valget veini või kalapuljongit |
2 | dl | vahukoort |
soola | ||
musta pipart | ||
300 | g | forellifileed |
2 | spl | hakitud tilli |
Juhised
Kuumuta paksupõhjalises pajas õli. Lisa poolsulanud külmutatud aedviljad ja kuumuta mõni minut. Lisa vein või puljong, vahukoor ja maitseained. Hauta kaane all kuni köögiviljad on pehmed. Lisa kalakuubikud ja hauta veel 5 minutit. Sega juurde hakitud till.
Kategooriad: Kalatoidud
Allikas: Härmavilja pajaroa pakend Angeelika Kang soovitab
Sisestatud: 07 apr 2011 17:35:36
Muudetud: 08 apr 2011 00:10:35
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks