Forelli-pajaroog

Forellifilee aedviljadega.

4 portsjonit.

Koostisained

2 spl õli
400 g külmutatud aedvilju (Härmavilja pajaroog)
1 dl kuiva valget veini või kalapuljongit
2 dl vahukoort
soola
musta pipart
300 g forellifileed
2 spl hakitud tilli

Juhised

Kuumuta paksupõhjalises pajas õli. Lisa poolsulanud külmutatud aedviljad ja kuumuta mõni minut. Lisa vein või puljong, vahukoor ja maitseained. Hauta kaane all kuni köögiviljad on pehmed. Lisa kalakuubikud ja hauta veel 5 minutit. Sega juurde hakitud till.

Kategooriad: Kalatoidud

Allikas: Härmavilja pajaroa pakend Angeelika Kang soovitab

Sisestatud: 07 apr 2011 17:35:36

Muudetud: 08 apr 2011 00:10:35

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks