Sealiharullid seene-sibula täidisega
Ahjulihale vahelduseks on head seene-sibula täidisega sealiharullid.
4 portsjonit.
Koostisained
600 | g | sealiha |
150 | g | seeni |
2 | tk | mugulsibulat |
50 | g | võid |
1 | tk | loorberileht |
200 | ml | vett |
soola | ||
pipart |
Juhised
Lõika liha umbes 1 cm paksusteks viiludeks. Vasarda lihahaamriga lihatükid õhemaks. Viiluta sibul poolratasteks ja pruunista seentega pannil võis kuldpruuniks. Jäta kõrvale jahtuma. Maitsesta lihaviilud soola ja pipraga, pane maitsestatud lihalõigu äärele lusikatäis sibula-seene täidist ja keera rulli. Kui tundub, et rullid vajuvad laiali kinnita need kas puidust grill varda või hambatikuga. Kui kõik liharullid on valmis keeratud prae liharullid mõlemalt poolt pruuniks. Tõsta pruunistatud rullid haudepotti või kui on hea paksema põhjaga ja sügavam pann, siis võib liharullid ka pannile jätta. Kalla neile peale 200 ml vett, lisa veidi soola, pipart, loorberilehed ja pannile jäänud praeleem (soovi korral võid lisada ka puljongikuubiku). Hauta nõrgal kuumusel umbes 30 minutit või kuni liha on pehme. Serveerimisel kasuta kastmena tekkinud leent.
Kategooriad: Lihatoidud
Allikas: http://minutegemised.blogspot.com/2009/12/sealiharullid-seene-sibula-taidisega.html
Sisestatud: 01 apr 2011 21:07:22
Muudetud: 03 mai 2011 20:05:44
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks