Ahjuõunajogurti tort
Väga maitsev tort ahjuõunajogurtist.
12 portsjonit.
Koostisained
250 | g | Digestive küpsiseid |
100 | g | võid |
1 | l | ahjuõunajogurtit |
400 | ml | vahukoort |
125 | g | suhkrut |
1 | tl | vaniljesuhkrut |
30 | g | zelatiini |
1 | dl | vett |
1 | tk | väike Nesquik`i kakaojoogipulber |
Juhised
Vooderda ümmargune lahtikäiv 26 cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru küpsisepuru koogivormi põhjale. Pane zelatiin külma veega 10-ks minutiks paisuma. Vahusta rõõsk koor suhkruga kuni moodustuvad pehmed tipud. Lisa hulka jogurt ja vaniljesuhkur. Kuumuta zelatiin kuumaveevannil vedelaks, lase hetk jahtuda ja siis nirista sulatatud zelatiin peene joana jogurtimassile juurde, samas pidevalt segades. Zelatiin peab olema ühtlaselt kogu jogurtimassis jaotunud. Vala jogurtimass põhjale ning tõsta külmkappi. Lase tal seal 5-6 tundi, soovitavalt üleöö seista. Enne serveerimist raputa peale kakaopulbrit.
Kategooriad: Koogid
Allikas: http://margeretseptid.blogspot.com/2010/11/ahjuouna-jogurtitort.html
Sisestatud: 29 märts 2011 23:32:33
Muudetud: 29 märts 2011 23:42:57
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks