Pikkpoiss majoneesi ja juustuga
Maitsev ja lihtne pikkpoiss.
4 portsjonit.
Koostisained
500 | g | hakkliha |
2 | tk | muna |
3 | spl | hapukoor |
2 | spl | jahu |
100 | g | juustu |
muskaatpähklit | ||
küüslaugusoola | ||
pipart | ||
soola | ||
majoneesi |
Juhised
Sega läbi hakkliha, munad ja hapukoor, lisa maitseained ja osa juustust ning jahu ja sega seni kuni taigen tuleb kausi küljest lahti. Valmis mass pane ahjuvormi või vormi pätsike ahjuplaadile. Määri pealt majoneesiga ja puista üle juustuga. Alguses võib ahjukuumus olla 225 kraadi, kui pätsi pind on pruunistunud võib temperatuuri alandada 175 kraadini. Küpseta 30-45 minutit, kuni pätsi keskele torgatud august välja voolav vedelik on läbipaistev.
Kategooriad: Lihatoidud
Allikas: http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=4777
Sisestatud: 27 märts 2011 23:43:58
Muudetud: 08 apr 2011 00:12:15
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks