Pikkpoiss majoneesi ja juustuga

Maitsev ja lihtne pikkpoiss.

4 portsjonit.

Koostisained

500 g hakkliha
2 tk muna
3 spl hapukoor
2 spl jahu
100 g juustu
muskaatpähklit
küüslaugusoola
pipart
soola
majoneesi

Juhised

Sega läbi hakkliha, munad ja hapukoor, lisa maitseained ja osa juustust ning jahu ja sega seni kuni taigen tuleb kausi küljest lahti. Valmis mass pane ahjuvormi või vormi pätsike ahjuplaadile. Määri pealt majoneesiga ja puista üle juustuga. Alguses võib ahjukuumus olla 225 kraadi, kui pätsi pind on pruunistunud võib temperatuuri alandada 175 kraadini. Küpseta 30-45 minutit, kuni pätsi keskele torgatud august välja voolav vedelik on läbipaistev.

Kategooriad: Lihatoidud

Allikas: http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=4777

Sisestatud: 27 märts 2011 23:43:58

Muudetud: 08 apr 2011 00:12:15

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks