Makaronid hakklihaga

Igapäevane lihtne roog.

4 portsjonit.

Koostisained

400 g makarone
1 spl soola
400 g hakkliha
1 tk sibul
pipart

Juhised

Pakk makarone keeta pehmeks soolaga maitsestatud vees. Hakkliha pruunistada vähese õliga pannil, natuke enne pruunistamise lõppu lisada tükeldatud sibulad, praadida koos, lisada sool, hakklihamaitseaine või peenpipar vms. Keedetud, kurnatud, läbi pestud makaronid (et ei kleepuks üksteise külge) lisada hakklihale ja praadida koos läbi.

Kategooriad: Pastatoidud ja Lihatoidud

Allikas: http://toidupildid.blogspot.com/2007/06/makaronid-hakklihaga.html

Sisestatud: 04 märts 2011 21:23:16

Muudetud: 17 mai 2011 19:53:56

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks