Kabatshoki-hakklihapätsikesed

Kabatshoki-hakklihapätsikesed maitsevad kui tavalised kotletid, kuid on kindlasti tervislikumad.

4 portsjonit.

Koostisained

500 g hakkliha
500 g riivitud või purustatud kabatshokki
2 tk muna
1 tk suurem sibul
4 tk viilu saia
soola
pipart
küüslaugusoola

Juhised

Saiaviilud suruda tassi ja valada vett peale nii, et sai oleks vee sees. Kui on pehmeks ligunenud, pigistada vett saiast vähemaks ja lisada hakklihamassile, millele on lisatud kuivaks pigistatud kabatshok, munad, hakitud sibul ja maitseained. Vormida pätsikesed, panna küpsetuspaberile ja küpsetada ahju alumises osas 200 kraadi juures kuni on pruunid ja küpsed. Alguses eraldub pannile päris palju vedelikku, lõpuks kaob vedelik ära. Kui küpsetuspaberit alla ei pane, läheb pannile tekkiv vedelik kõrbema.

Kategooriad: Lihatoidud

Allikas: http://toidupildid.blogspot.com/2007/07/kabatshoki-hakklihaptsikesed.html

Sisestatud: 04 märts 2011 21:17:22

Muudetud: 17 mai 2011 19:54:39

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks