Sealiha-baklažaanihautis

Lihtne hautis argiõhtuks. Serveeri koos riisi või pastaga.

4 portsjonit.

Koostisained

400 g taist sealiha
2 tk porgandit
4 tk sibulat
1 tk baklažaan
1 tk küüslauguküüs
2 tl soola
2 dl piima
maitseaineid

Juhised

Liha, porgand, baklazaan lõigata ribadeks, sibul ja küüslauk hakkida peeneks. Liha pruunistada õlisel pannil, lisada sool ja maitseained, sibul, küüslauk, porgand ja baklažaan, kuumutada kuni köögiviljad ja liha on pehmed, siis lisada piim, kuumutada keemiseni.

Kategooriad: Lihatoidud

Allikas: http://toidupildid.blogspot.com/2009/11/sealiha-baklazaanihautis.html

Sisestatud: 04 märts 2011 19:29:53

Muudetud: 17 mai 2011 19:55:49

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks