Sealiha-baklažaanihautis

Lihtne hautis argiõhtuks. Serveeri koos riisi või pastaga.
4 portsjonit.
Koostisained
400 | g | taist sealiha |
2 | tk | porgandit |
4 | tk | sibulat |
1 | tk | baklažaan |
1 | tk | küüslauguküüs |
2 | tl | soola |
2 | dl | piima |
maitseaineid |
Juhised
Liha, porgand, baklazaan lõigata ribadeks, sibul ja küüslauk hakkida peeneks. Liha pruunistada õlisel pannil, lisada sool ja maitseained, sibul, küüslauk, porgand ja baklažaan, kuumutada kuni köögiviljad ja liha on pehmed, siis lisada piim, kuumutada keemiseni.
Kategooriad: Lihatoidud
Allikas: http://toidupildid.blogspot.com/2009/11/sealiha-baklazaanihautis.html
Sisestatud: 04 märts 2011 19:29:53
Muudetud: 17 mai 2011 19:55:49
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks