Mulgipuder suitsupeekoniga

Toitev ja rammus puder.

4 portsjonit.

Koostisained

1 kg kooritud kartulid
1 l vesi
100 g odratang
1 tk suurem sibul
200 g suitsupeekon
sool

Juhised

Pese tangud (võimalusel jäta 4-5 tunniks likku). Pane kartulid soolaga maitsestatud kuuma vette, puista nõrutatud tangud nende peale. Hauta kaane all madalal kuumusel, kuni tangud on täiesti pehmed (kartulid valmivad tavaliselt kiiremini). Sega poti sisu (puulusikaga) enam-vähem ühtlasks ja lisa vajadusel soola. Lõika suitsupeekon kuubikuteks ja haki sibul. Pruunista peekon ja sibul kergelt pannil ning sega pudru hulka.

Kategooriad: Pudrud

Sisestatud: 02 veebr 2011 15:14:28

Muudetud: 28 märts 2011 23:46:58

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks