Mulgipuder suitsupeekoniga
Toitev ja rammus puder.
4 portsjonit.
Koostisained
1 | kg | kooritud kartulid |
1 | l | vesi |
100 | g | odratang |
1 | tk | suurem sibul |
200 | g | suitsupeekon |
sool |
Juhised
Pese tangud (võimalusel jäta 4-5 tunniks likku). Pane kartulid soolaga maitsestatud kuuma vette, puista nõrutatud tangud nende peale. Hauta kaane all madalal kuumusel, kuni tangud on täiesti pehmed (kartulid valmivad tavaliselt kiiremini). Sega poti sisu (puulusikaga) enam-vähem ühtlasks ja lisa vajadusel soola. Lõika suitsupeekon kuubikuteks ja haki sibul. Pruunista peekon ja sibul kergelt pannil ning sega pudru hulka.
Kategooriad: Pudrud
Sisestatud: 02 veebr 2011 15:14:28
Muudetud: 28 märts 2011 23:46:58
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks