Sealiha majoneesi ja sibulaga

Mõnusa grillise maitsega sealiha.

6 portsjonit.

Koostisained

700 g sealiha
2 tk sibulat
3 spl palsamiveiniäädikat
2 spl toiduõli
1 spl fariinsuhkrut
1 dl majoneesi
1.5 tl soola
musta pipart
juurvilju

Juhised

Koori ja tükelda juurviljad (suvikõrvits, porgand vms) ja lao ahjuvormi. Lõika liha umbes sentimeetri paksusteks viiludeks ja vasarda kergelt läbi. Pruunista lihaviilud mõlemalt poolt, maitsesta soola ja musta pipraga ning tõsta ahjuvormi. Kui kogu liha on pruunistatud ja ahjuvormi laotud, määri majonees ühtlaselt liha peale. Lõika sibulad ratasteks ja prae klaasjaks. Lisa palsamiveiniäädikas ja fariinsuhkur (või mesi). Hauta madalal kuumusel kuni sibul on pehme ja kalla lihale. Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 45 minutit või kuni liha on küps. Serveeri kartulipudru või riisiga.

Kategooriad: Lihatoidud

Allikas: Naisteleht nr 39/25. september 2009

Sisestatud: 06 apr 2012 19:24:17

Muudetud: 16 apr 2012 15:04:07

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks