Sealiha majoneesi ja sibulaga
Mõnusa grillise maitsega sealiha.
6 portsjonit.
Koostisained
700 | g | sealiha |
2 | tk | sibulat |
3 | spl | palsamiveiniäädikat |
2 | spl | toiduõli |
1 | spl | fariinsuhkrut |
1 | dl | majoneesi |
1.5 | tl | soola |
musta pipart | ||
juurvilju |
Juhised
Koori ja tükelda juurviljad (suvikõrvits, porgand vms) ja lao ahjuvormi. Lõika liha umbes sentimeetri paksusteks viiludeks ja vasarda kergelt läbi. Pruunista lihaviilud mõlemalt poolt, maitsesta soola ja musta pipraga ning tõsta ahjuvormi. Kui kogu liha on pruunistatud ja ahjuvormi laotud, määri majonees ühtlaselt liha peale. Lõika sibulad ratasteks ja prae klaasjaks. Lisa palsamiveiniäädikas ja fariinsuhkur (või mesi). Hauta madalal kuumusel kuni sibul on pehme ja kalla lihale. Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 45 minutit või kuni liha on küps. Serveeri kartulipudru või riisiga.
Kategooriad: Lihatoidud
Allikas: Naisteleht nr 39/25. september 2009
Sisestatud: 06 apr 2012 19:24:17
Muudetud: 16 apr 2012 15:04:07
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks