Hakkliha kuskussi ja ananassiga
Kuskuss hakkliha ja ananassiga, millele annab mõnusa maitse rukola.
4 portsjonit.
Koostisained
350 | g | hakkliha |
1 | tk | sibul |
1 | tk | küüslauguküüs |
2 | dl | kuskussi |
3 | dl | kuuma vett |
1 | tl | võid |
1 | tk | väiksem ananassikonserv |
100 | g | rukolat |
soola |
Juhised
Prae pannil hakkliha läbi. Küpsemise lõpupoole lisa tükeldatud sibul ning küüslauk, maitsesta soolaga. Lisa pannile tükeldatud ananassid koos konservivedelikuga, keera kuumus madalamaks ja lase haududa. Aja kuskussi valmistamiseks mõeldud vesi keema. Kalla kuskuss suuremasse kaussi, lisa natuke soola ja võid ning vala peale kuum vesi, sega läbi, kata kauss kaanega ja jäta valmima (u 5 minutit). Valmis kuskuss sega kahvliga läbi ja kalla hakkliha-ananassisegu juurde, sega läbi ja enne serveerimist lisa ka rukolalehed.
Kategooriad: Lihatoidud
Allikas: Naisteleht nr 6/10. veebruar 2012
Sisestatud: 03 apr 2012 14:28:41
Muudetud: 16 apr 2012 15:04:03
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks