Hakkliha kuskussi ja ananassiga

Kuskuss hakkliha ja ananassiga, millele annab mõnusa maitse rukola.

4 portsjonit.

Koostisained

350 g hakkliha
1 tk sibul
1 tk küüslauguküüs
2 dl kuskussi
3 dl kuuma vett
1 tl võid
1 tk väiksem ananassikonserv
100 g rukolat
soola

Juhised

Prae pannil hakkliha läbi. Küpsemise lõpupoole lisa tükeldatud sibul ning küüslauk, maitsesta soolaga. Lisa pannile tükeldatud ananassid koos konservivedelikuga, keera kuumus madalamaks ja lase haududa. Aja kuskussi valmistamiseks mõeldud vesi keema. Kalla kuskuss suuremasse kaussi, lisa natuke soola ja võid ning vala peale kuum vesi, sega läbi, kata kauss kaanega ja jäta valmima (u 5 minutit). Valmis kuskuss sega kahvliga läbi ja kalla hakkliha-ananassisegu juurde, sega läbi ja enne serveerimist lisa ka rukolalehed.

Kategooriad: Lihatoidud

Allikas: Naisteleht nr 6/10. veebruar 2012

Sisestatud: 03 apr 2012 14:28:41

Muudetud: 16 apr 2012 15:04:03

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks