Suvikõrvitsa ja valge kapsa hautis riisiga

Riis suvikõrvitsa ja kapsaga.

4 portsjonit.

Koostisained

500 g valget peakapsast
1 tk suvikõrvits
1 dl pudruriisi
400 g hakkliha
1 tk sibul
5 dl vett
3 spl toiduõli praadimiseks
1 tl soola
0.5 tl musta pipart
1 spl mett
majoraani

Juhised

Kalla potipõhja sortsuke toiduõli ja prae hakkliha läbi. Küpsemise lõpupoole lisa hakitud sibul ja kapsas. Kuumuta pidevalt segades, kuni kapsas kaotab mahust umbes poole. Vala peale vesi, puista sisse riis ja hauta 5-7 minutit. Lisa õhukesteks poolkuudeks lõigatud suvikõrvits ja lase kaane all podiseda kuni riis ja kapsas on pehmed. Maitsesta mee, soola, majoraani ja musta pipraga. Serveeri kuumalt.

Kategooriad: Köögiviljatoidud ja Lihatoidud

Allikas: Naisteleht nr 38/24. september 2010

Sisestatud: 19 märts 2012 23:10:36

Muudetud: 16 apr 2012 15:03:57

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks