Suvikõrvitsa ja valge kapsa hautis riisiga
Riis suvikõrvitsa ja kapsaga.
4 portsjonit.
Koostisained
500 | g | valget peakapsast |
1 | tk | suvikõrvits |
1 | dl | pudruriisi |
400 | g | hakkliha |
1 | tk | sibul |
5 | dl | vett |
3 | spl | toiduõli praadimiseks |
1 | tl | soola |
0.5 | tl | musta pipart |
1 | spl | mett |
majoraani |
Juhised
Kalla potipõhja sortsuke toiduõli ja prae hakkliha läbi. Küpsemise lõpupoole lisa hakitud sibul ja kapsas. Kuumuta pidevalt segades, kuni kapsas kaotab mahust umbes poole. Vala peale vesi, puista sisse riis ja hauta 5-7 minutit. Lisa õhukesteks poolkuudeks lõigatud suvikõrvits ja lase kaane all podiseda kuni riis ja kapsas on pehmed. Maitsesta mee, soola, majoraani ja musta pipraga. Serveeri kuumalt.
Kategooriad: Köögiviljatoidud ja Lihatoidud
Allikas: Naisteleht nr 38/24. september 2010
Sisestatud: 19 märts 2012 23:10:36
Muudetud: 16 apr 2012 15:03:57
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks