Pelmeenipada
Pelmeenid aedviljadega.
4 portsjonit.
Koostisained
350 | g | pelmeene |
1 | tk | baklažaan |
2 | tk | paprikat |
1 | tk | sibul |
2 | tk | küüslauguküünt |
4 | tk | tomatit |
1 | tl | suhkrut |
1 | tl | kuivatatud basiilikut |
2 | dl | vett |
2 | dl | kohvikoort |
musta pipart | ||
soola |
Juhised
Lõika baklažaan väiksemateks kuubikuteks ja prae pannil kergelt läbi. Lisa juurde purustatud küüslauk, tükeldatud sibul ja pelmeenid. Kuumuta pidevalt segades 2-3 minutit. Tükelda tomatid ja paprikad ning lisa pannile. Maitsesta basiiliku, soola ja musta pipraga. Kalla pannile vesi ja keera kuumus madalamaks, hauta. Kui vedelik hakkab aurustuma, lisa kohvikoor. Kata pann kaanega ning hauta, kuni kõik koostisained on pehmed.
Kategooriad: Lihatoidud
Allikas: Naisteleht nr 47/2. detsember 2011
Sisestatud: 12 märts 2012 23:55:41
Muudetud: 16 apr 2012 15:03:54
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks