Riis maisi ja peekoniga
Maisine riisiroog peekoniga.
4 portsjonit.
Koostisained
130 | g | peekonit |
2 | tk | sibulat |
3 | spl | võid |
400 | g | külmutatud maisi |
1 | l | vett |
3 | dl | pudruriisi |
1 | tl | broilerimaitseainet |
soola | ||
värsket punet või tüümiani | ||
50 | g | Parmesani juustu |
Juhised
Haki sibulad ja lõika peekonid väiksemateks kuubikuteks ning prae väheses võis kergelt läbi. Maitsesta broilerimaitseainega. Kalla riis potti sibulate ja peekoni juurde ning hakka vähehaaval vett lisama. Korraga ära liiga palju vett juurde kalla, siis tuleb toit maitsvam ja mahlasem. Keera kuumus madalamaks ja lase vaiksel tulel podiseda. Kui suurem osa veest on lisatud, pane potti ka sügavkülmutatud mais, maitsesta soolaga ja hauta, kuni mais on pehme. Lisa maitsetaimed. Serveerimisel riivi peale Parmesani juustu.
Kategooriad: Lihatoidud
Allikas: Naisteleht nr 9/2. märts 2012
Sisestatud: 12 märts 2012 23:37:27
Muudetud: 16 apr 2012 15:03:50
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks