Riis maisi ja peekoniga

Maisine riisiroog peekoniga.

4 portsjonit.

Koostisained

130 g peekonit
2 tk sibulat
3 spl võid
400 g külmutatud maisi
1 l vett
3 dl pudruriisi
1 tl broilerimaitseainet
soola
värsket punet või tüümiani
50 g Parmesani juustu

Juhised

Haki sibulad ja lõika peekonid väiksemateks kuubikuteks ning prae väheses võis kergelt läbi. Maitsesta broilerimaitseainega. Kalla riis potti sibulate ja peekoni juurde ning hakka vähehaaval vett lisama. Korraga ära liiga palju vett juurde kalla, siis tuleb toit maitsvam ja mahlasem. Keera kuumus madalamaks ja lase vaiksel tulel podiseda. Kui suurem osa veest on lisatud, pane potti ka sügavkülmutatud mais, maitsesta soolaga ja hauta, kuni mais on pehme. Lisa maitsetaimed. Serveerimisel riivi peale Parmesani juustu.

Kategooriad: Lihatoidud

Allikas: Naisteleht nr 9/2. märts 2012

Sisestatud: 12 märts 2012 23:37:27

Muudetud: 16 apr 2012 15:03:50

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks