Peedine tatravorm kodujuustuga

Lihtne ja tervislik vormiroog, mis on peediselt mahlane ja kergelt magusa mekiga. Sobib suurepäraselt argiõhtusse.

6 portsjonit.

Koostisained

400 g hakkliha
500 g riivitud keedupeeti
400 g kodujuustu
2 tk küüslauguküünt
1 tl soola
0.5 tl purustatud musta pipart
3 dl tatratangu (250g)
1 tk punane sibul

Juhised

Keeda tatar soolaga maitsestatud u 1,4 l vees pehmeks, aga mitte liiga pudruks! Pruunista hakkliha sibulaga ning maitsesta kergelt soola ja pipraga. Lõpus lisa purustatud küüslauk ja kuumuta veel paar minutit. Kuumuta ahi 200 kraadini. Sega kokku riivitud peet, kodujuust, pruunistatud hakkliha, keedetud tatar ning maitsesta soola ja pipraga. Vala segu ahjuvormi ning küpseta 200 kraadi juures 25-30 minutit.

Kategooriad: Vormiroad

Allikas: http://elisenurk.blogspot.com/2009/11/peedine-tatravorm.html

Sisestatud: 27 jaan 2011 14:50:00

Muudetud: 03 juuni 2011 13:59:25

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks