Peedine tatravorm kodujuustuga
Lihtne ja tervislik vormiroog, mis on peediselt mahlane ja kergelt magusa mekiga. Sobib suurepäraselt argiõhtusse.
6 portsjonit.
Koostisained
400 | g | hakkliha |
500 | g | riivitud keedupeeti |
400 | g | kodujuustu |
2 | tk | küüslauguküünt |
1 | tl | soola |
0.5 | tl | purustatud musta pipart |
3 | dl | tatratangu (250g) |
1 | tk | punane sibul |
Juhised
Keeda tatar soolaga maitsestatud u 1,4 l vees pehmeks, aga mitte liiga pudruks! Pruunista hakkliha sibulaga ning maitsesta kergelt soola ja pipraga. Lõpus lisa purustatud küüslauk ja kuumuta veel paar minutit. Kuumuta ahi 200 kraadini. Sega kokku riivitud peet, kodujuust, pruunistatud hakkliha, keedetud tatar ning maitsesta soola ja pipraga. Vala segu ahjuvormi ning küpseta 200 kraadi juures 25-30 minutit.
Kategooriad: Vormiroad
Allikas: http://elisenurk.blogspot.com/2009/11/peedine-tatravorm.html
Sisestatud: 27 jaan 2011 14:50:00
Muudetud: 03 juuni 2011 13:59:25
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks