Seene-tatrapuder hakklihaga

Tatrapuder seente ja hakklihaga, millest jagub neljale tugevaks kõhutäieks. Kes soovib võib hakkliha ka ära jätta.

4 portsjonit.

Koostisained

2 dl tatart
400 g soolaseeni
1 l puljongit või vett pudru keetmiseks
200 g maitserohelisega toorjuustu
2 tk keskmise suurusega sibulat
2 tk küüslaugu küünt
2 spl võid praadimiseks
300 g hakkliha

Juhised

Loputa seened rohke külma veega ning jäta nõrguma. Pruunista tatart 3-4 minutit õlis ning vala peale kuum puljong või vesi ning hauta tatar tasasel tulel pehmeks (15-20 min). Kui keedad tatart ainult veega, siis lisa ka soola. Haki sibul ja nõrutatud seened peeneks. Sulata pannil 1 spl võid ja prae selles sibulat, seeni ja hakkliha ning maitsesta soola-pipraga. Lisa hakitud küüslauk ja kuumuta veel umbes 1 minut. Lisa nüüd praetud segule keedetud tatar ja toorjuust ning kuumuta kuni toorjuust on ühtlaselt sulanud. Serveeri soojalt.

Kategooriad: Lihatoidud ja Pudrud

Allikas: http://elisenurk.blogspot.com/2009/12/tatra-seenepuder.html

Sisestatud: 27 jaan 2011 14:41:16

Muudetud: 17 mai 2011 16:36:11

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks