Seene-tatrapuder hakklihaga
Tatrapuder seente ja hakklihaga, millest jagub neljale tugevaks kõhutäieks. Kes soovib võib hakkliha ka ära jätta.
4 portsjonit.
Koostisained
2 | dl | tatart |
400 | g | soolaseeni |
1 | l | puljongit või vett pudru keetmiseks |
200 | g | maitserohelisega toorjuustu |
2 | tk | keskmise suurusega sibulat |
2 | tk | küüslaugu küünt |
2 | spl | võid praadimiseks |
300 | g | hakkliha |
Juhised
Loputa seened rohke külma veega ning jäta nõrguma. Pruunista tatart 3-4 minutit õlis ning vala peale kuum puljong või vesi ning hauta tatar tasasel tulel pehmeks (15-20 min). Kui keedad tatart ainult veega, siis lisa ka soola. Haki sibul ja nõrutatud seened peeneks. Sulata pannil 1 spl võid ja prae selles sibulat, seeni ja hakkliha ning maitsesta soola-pipraga. Lisa hakitud küüslauk ja kuumuta veel umbes 1 minut. Lisa nüüd praetud segule keedetud tatar ja toorjuust ning kuumuta kuni toorjuust on ühtlaselt sulanud. Serveeri soojalt.
Kategooriad: Lihatoidud ja Pudrud
Allikas: http://elisenurk.blogspot.com/2009/12/tatra-seenepuder.html
Sisestatud: 27 jaan 2011 14:41:16
Muudetud: 17 mai 2011 16:36:11
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks