Valged piparkoogid

Heledad piparkoogid.

50 portsjonit.

Koostisained

125 g võid
1 dl suhkrut
1 tk muna
0.5 dl vahukoort
2.75 dl nisujahu
1.25 dl kartulitärklist
2 tl vanillisuhkrut
1 tl piparkoogimaitseainet
0.5 tl küpsetuspulbrit

Juhised

Vahustada või suhkruga, lisada vahustades juurde muna. Segada kuivained omavahel ja lisada vaheldumisi vahukoorega tainasse. Segada ühtlaseks sitkeks tainaks ning panna umbes kolmeks tunniks külmkappi tahenema. Enne küpsetamist rullida tainas jahusel laual õhukeseks. Lõigata piparkoogivormidega kujukesed ja asetada küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetada 200°C juures 8-10 minutit. Jahutada ja kaunistada soovi korral glasuuriga.

Kategooriad: Küpsetised

Sisestatud: 14 dets 2011 00:03:00

Muudetud: 15 dets 2011 00:33:56

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks