Valged piparkoogid
Heledad piparkoogid.
50 portsjonit.
Koostisained
125 | g | võid |
1 | dl | suhkrut |
1 | tk | muna |
0.5 | dl | vahukoort |
2.75 | dl | nisujahu |
1.25 | dl | kartulitärklist |
2 | tl | vanillisuhkrut |
1 | tl | piparkoogimaitseainet |
0.5 | tl | küpsetuspulbrit |
Juhised
Vahustada või suhkruga, lisada vahustades juurde muna. Segada kuivained omavahel ja lisada vaheldumisi vahukoorega tainasse. Segada ühtlaseks sitkeks tainaks ning panna umbes kolmeks tunniks külmkappi tahenema. Enne küpsetamist rullida tainas jahusel laual õhukeseks. Lõigata piparkoogivormidega kujukesed ja asetada küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetada 200°C juures 8-10 minutit. Jahutada ja kaunistada soovi korral glasuuriga.
Kategooriad: Küpsetised
Sisestatud: 14 dets 2011 00:03:00
Muudetud: 15 dets 2011 00:33:56
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks