Kasukas

Salat heeringa, kartuli, porgandi ja peediga.

10 portsjonit.

Osa nimetus

200 g heeringafileed sibulaga
500 g riivitud keedupeeti
6 tk kartulit
5 tk porgandit

Kaste

250 g hapukoort
250 g majoneesi
soola
pipart

Kate

2 tk muna

Juhised

Keeda kartulid, porgandid ja munad. Seejärel koori ning riivi kartulid ja porgandid jämeda riiviga. Nõruta heeringas ja sibul õli seest ning tükelda. Võta soovitavalt läbipaistev kauss ning lao komponendid kihtidena järgmises järjekorras (altpoolt alustades): heeringas sibulaga, kartul, porgand, peet. Torka salatisse noaga mõned "augud", et kaste paremini läbi imbuks. Katte jaoks sega hapukoor majoneesiga ja maitsesta soola pipraga ning vala segu ühtlaselt salatile. Pane vähemalt 12 tunniks külmkappi maitsestuma. Enne serveerimist puista peale hakitud keedetud muna.

Kategooriad: Salatid

Sisestatud: 12 dets 2011 22:35:22

Muudetud: 12 dets 2011 22:36:57

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks