Kasukas
Salat heeringa, kartuli, porgandi ja peediga.
10 portsjonit.
Osa nimetus
200 | g | heeringafileed sibulaga |
500 | g | riivitud keedupeeti |
6 | tk | kartulit |
5 | tk | porgandit |
Kaste
250 | g | hapukoort |
250 | g | majoneesi |
soola | ||
pipart |
Kate
2 | tk | muna |
Juhised
Keeda kartulid, porgandid ja munad. Seejärel koori ning riivi kartulid ja porgandid jämeda riiviga. Nõruta heeringas ja sibul õli seest ning tükelda. Võta soovitavalt läbipaistev kauss ning lao komponendid kihtidena järgmises järjekorras (altpoolt alustades): heeringas sibulaga, kartul, porgand, peet. Torka salatisse noaga mõned "augud", et kaste paremini läbi imbuks. Katte jaoks sega hapukoor majoneesiga ja maitsesta soola pipraga ning vala segu ühtlaselt salatile. Pane vähemalt 12 tunniks külmkappi maitsestuma. Enne serveerimist puista peale hakitud keedetud muna.
Kategooriad: Salatid
Sisestatud: 12 dets 2011 22:35:22
Muudetud: 12 dets 2011 22:36:57
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks