Pipargoogid
Väga maitsvad pipargoogid, kus siirupi asemel on kasutatud mett.
12 portsjonit.
Koostisained
1.5 | dl | vedelat mett |
2 | dl | fariinsuhkrut |
250 | g | võid |
2 | tk | muna |
3 | tl | soodat |
7 | dl | jahu |
0.75 | pk | piparkoogimaitseainet |
Juhised
1. Kuumuta potis mesi, fariinsuhkur ja piparkoogimaitseaine (pipargoogimaitseaine asemel võid panna ka 2 tl jahvatatud kaneeli, 2 tl jahvatatud kardemoni, 2 tl jahvatatud nelki) keemiseni. Tõsta tulelt ja lisa tükeldatud või. Kui või on sulanud, klopi ükshaaval hulka munad. 2. Sega sooda ja jahu. Lisa ülejäänud massi hulka ja sega ühtlaseks. Mida kauem tainast segad, seda muredamad piparkoogid saad. 3. Keera tainas kilesse ja hoia järgmise päevani külmkapis. 4. Rulli kergelt jahusel laual õhukeseks ja vormi piparkoogid. 5. Küpseta 180-kraadises ahjus 5 minutit.
Kategooriad: Küpsetised
Sisestatud: 13 nov 2011 19:31:30
Muudetud: 13 dets 2011 23:00:40
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks