Kõrvitsasalat

Lihtne kõrvitsasalat.

12 portsjonit.

Koostisained

1 kg kõrvitsat
1 l vesi
250 g suhkrut
8 tk nelgitera
1 tk kaneelikoort
3 spl äädikat
1 tl muskaatpähklit

Juhised

Tükelda kõrvits sobiva suurusega kuubikuteks ning pane veega keema. Lisa vette maitseained ning äädikas. Keeda tasasel tulel kuni kõrvits muutub klaasjaks (umbes 30-45 minutit). Soovi korral võid puhastatud ja tükeldatud kõrvitsakuubikud eelnevalt koos vee ja äädikaga ööseks likku panna (nii jääb kõrvits krõmps, ega lähe keetes lödiks).

Kategooriad: Hoidised

Sisestatud: 11 okt 2011 15:26:21

Muudetud: 13 dets 2011 22:58:14

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks