Sealiha kartulite ja ubadega

Mõnus koorene kartulipada. Valmistamise aeg 50 minutit.

4 portsjonit.

Koostisained

400 g sealiha
10 tk kartulit
6 dl vett
1 tk sibul
2 spl toiduõli
2 dl valgeid ubasid
200 g hapukoort
musta pipart
soola

Juhised

Lõika liha väiksemateks kuubikuteks ja pruunista potipõhjas. Maitsesta soola ja musta pipraga. Lisa hakitud sibul ning vala peale nii palju vett, et kõik oleks kaetud. Hauta 10-15 minutit (kui kasutad siekoerikkamat liha, siis natuke kauem). Kui liha on juba peaaegu pehme, lisa sektoriteks lõigatud kartulid ja kalla vett juurde. Kui kartulid on pehmed, sega toidu sisse ka konservoad koos vedelikuga ning lõpuks hapukoor. Maitsesta veel ja lase korraks keema. Serveeri kuumalt koos tomatiga.

Kategooriad: Lihatoidud

Allikas: Naisteleht

Sisestatud: 26 jaan 2011 20:47:30

Muudetud: 27 mai 2011 17:16:21

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks