Sealiha kartulite ja ubadega
Mõnus koorene kartulipada. Valmistamise aeg 50 minutit.
4 portsjonit.
Koostisained
400 | g | sealiha |
10 | tk | kartulit |
6 | dl | vett |
1 | tk | sibul |
2 | spl | toiduõli |
2 | dl | valgeid ubasid |
200 | g | hapukoort |
musta pipart | ||
soola |
Juhised
Lõika liha väiksemateks kuubikuteks ja pruunista potipõhjas. Maitsesta soola ja musta pipraga. Lisa hakitud sibul ning vala peale nii palju vett, et kõik oleks kaetud. Hauta 10-15 minutit (kui kasutad siekoerikkamat liha, siis natuke kauem). Kui liha on juba peaaegu pehme, lisa sektoriteks lõigatud kartulid ja kalla vett juurde. Kui kartulid on pehmed, sega toidu sisse ka konservoad koos vedelikuga ning lõpuks hapukoor. Maitsesta veel ja lase korraks keema. Serveeri kuumalt koos tomatiga.
Kategooriad: Lihatoidud
Allikas: Naisteleht
Sisestatud: 26 jaan 2011 20:47:30
Muudetud: 27 mai 2011 17:16:21
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks