Õuna-pihlakamoos

4 portsjonit.

Koostisained

1 kg õunu (kooritud, tükeldatud)
250 g pihlakaid (puhastatud)
1.5 dl vett
250 g suhkrut

Juhised

Kooritud ja tükeldatud õunad ja puhastatud pihlakad panna koos veega keema ja keeta pehmeks. Lisada suhkur ja keeta aeg-ajalt segades veel 10–15 minutit. Võib lisada ka vaniljesuhkrut. Moos tõsta purkidesse ja sulgeda kohe kuumalt. Nipp: Hoidke pihlakaid pärast korjamist terve öö külmas vees leos, nii väheneb mõrkjas maise ja pihlakad keevad paremini pehmeks. Muidu võivad jääda terveks.

Kategooriad: Hoidised

Sisestatud: 24 aug 2011 00:23:45

Muudetud: 24 aug 2011 00:47:05

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks