Õuna-pihlakamoos
4 portsjonit.
Koostisained
1 | kg | õunu (kooritud, tükeldatud) |
250 | g | pihlakaid (puhastatud) |
1.5 | dl | vett |
250 | g | suhkrut |
Juhised
Kooritud ja tükeldatud õunad ja puhastatud pihlakad panna koos veega keema ja keeta pehmeks. Lisada suhkur ja keeta aeg-ajalt segades veel 10–15 minutit. Võib lisada ka vaniljesuhkrut. Moos tõsta purkidesse ja sulgeda kohe kuumalt. Nipp: Hoidke pihlakaid pärast korjamist terve öö külmas vees leos, nii väheneb mõrkjas maise ja pihlakad keevad paremini pehmeks. Muidu võivad jääda terveks.
Kategooriad: Hoidised
Sisestatud: 24 aug 2011 00:23:45
Muudetud: 24 aug 2011 00:47:05
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks