Keefiritainaga lihtne rabarberikook
Lihtsa keefiritainaga valmistatud plaadikook on tervislik, mahlane ja maitsev. Mida rohkem rabarbereid koogile lisada, seda maitsvam see tuleb.
8 portsjonit.
Koostisained
3 | tk | muna |
1.5 | dl | suhkrut |
2 | dl | keefirit |
4 | dl | nisujahu |
1 | tl | söögisoodat |
1 | tl | küpsetuspulbrit |
1 | dl | toiduõli |
700 | g | rabarbereid |
kaneeli |
Juhised
Vahusta munad suhkruga. Sõelu hulka küpsetuspulbri ja söögisoodaga segatud nisujahu. Lisa õli ja keefir ning sega ühtlaseks tainaks. Vala küpsetuspaberiga kaetud väiksemale ahjuplaadile või suuremasse koogivormi. Puista peale tükeldatud rabarberid, raputa üle rohke suhkruga ning kaneeliga. Küpseta 175° juures 40 minutit või kuni kook on küps (proovi kas jääb tainast tiku külge).
Kategooriad: Koogid
Allikas: "Rabarberikoogid ja magustoidud" M.Suitsu, A.Kang, L.Virkus
Sisestatud: 29 mai 2011 20:45:33
Muudetud: 01 juuni 2011 17:56:30
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks