Koorene kanavorm lillkapsaga

Maitsev ja mahlane köögiviljatoit kanaga.

6 portsjonit.

Koostisained

9 tk kartulit
600 g kana(kintsu)liha
1 tk lillkapsas
4 dl vahukoort
4 dl kohvikoort
1.5 pk riivitud juustu
soola
pipart

Juhised

Koori ja tükelda kartulid ning keeda nad kerges soolvees poolpehmeks ning kurna. Sama tee lillkapsaga. Samal ajal tükelda ja pruunista pannil kintsuliha ning maitsesta soola ja pipraga. Pane ahjuvormi kihiti kõigepealt eelkeedetud kartulid, siis kanatükid ja kõige peale keedetud lillkapsaõisikud. Sega omavahel rõõsad koored, lisa sinna riivitud juust, natuke soola ja kalla seguga vorm üle. Küpseta 180-kraadises ahjus 25–30 min,. Kui pealt hakkab liiga pruunistuma, siis kata umbes 15 min pärast pealt fooliumiga ja tõsta vorm alumisele ahjurestile.

Kategooriad: Vormiroad

Allikas: http://kokkaja.blogspot.com/2010/01/koorene-kanavorm-lillkapsaga.html

Sisestatud: 26 mai 2011 17:03:33

Muudetud: 02 juuni 2011 14:48:40

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks