Koorene kanavorm lillkapsaga
Maitsev ja mahlane köögiviljatoit kanaga.
6 portsjonit.
Koostisained
9 | tk | kartulit |
600 | g | kana(kintsu)liha |
1 | tk | lillkapsas |
4 | dl | vahukoort |
4 | dl | kohvikoort |
1.5 | pk | riivitud juustu |
soola | ||
pipart |
Juhised
Koori ja tükelda kartulid ning keeda nad kerges soolvees poolpehmeks ning kurna. Sama tee lillkapsaga. Samal ajal tükelda ja pruunista pannil kintsuliha ning maitsesta soola ja pipraga. Pane ahjuvormi kihiti kõigepealt eelkeedetud kartulid, siis kanatükid ja kõige peale keedetud lillkapsaõisikud. Sega omavahel rõõsad koored, lisa sinna riivitud juust, natuke soola ja kalla seguga vorm üle. Küpseta 180-kraadises ahjus 25–30 min,. Kui pealt hakkab liiga pruunistuma, siis kata umbes 15 min pärast pealt fooliumiga ja tõsta vorm alumisele ahjurestile.
Kategooriad: Vormiroad
Allikas: http://kokkaja.blogspot.com/2010/01/koorene-kanavorm-lillkapsaga.html
Sisestatud: 26 mai 2011 17:03:33
Muudetud: 02 juuni 2011 14:48:40
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks