Hasselbacki kartulid

Mõnus vaheldus tavalistele ahjukartulitele

4 portsjonit.

Koostisained

16 tk ühesuuruseid kartuleid
rapsi- või oliiviõli
kartulimaitseainet
paprikapulbrit
küüslauku
riivitud juustu

Juhised

Koori kartulid ja lõika sisse sügavad sälgud - vaata ette, et nuga kartulist läbi ei libiseks ja seda pooleks ei lõikaks. Heaks abiliseks on lõikamise juures puulusikas, mille peal lõigates saab vältida kartuli lõpuni läbilõikamist. Sega õli sisse vastavalt maitsele paprikapulbrit, kartulimaitseainet, purustatud küüslauk ning määri kartulid õliseguga hoolikalt kokku. Pane kartulid ahjuplaadile ja küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 45 minutit. Küpsemise lõpupoole raputa kartulitele peale riivjuustu.

Kategooriad: Köögiviljatoidud

Sisestatud: 26 jaan 2011 19:28:57

Muudetud: 20 apr 2011 20:01:25

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks