Hasselbacki kartulid
Mõnus vaheldus tavalistele ahjukartulitele
4 portsjonit.
Koostisained
16 | tk | ühesuuruseid kartuleid |
rapsi- või oliiviõli | ||
kartulimaitseainet | ||
paprikapulbrit | ||
küüslauku | ||
riivitud juustu |
Juhised
Koori kartulid ja lõika sisse sügavad sälgud - vaata ette, et nuga kartulist läbi ei libiseks ja seda pooleks ei lõikaks. Heaks abiliseks on lõikamise juures puulusikas, mille peal lõigates saab vältida kartuli lõpuni läbilõikamist. Sega õli sisse vastavalt maitsele paprikapulbrit, kartulimaitseainet, purustatud küüslauk ning määri kartulid õliseguga hoolikalt kokku. Pane kartulid ahjuplaadile ja küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 45 minutit. Küpsemise lõpupoole raputa kartulitele peale riivjuustu.
Kategooriad: Köögiviljatoidud
Sisestatud: 26 jaan 2011 19:28:57
Muudetud: 20 apr 2011 20:01:25
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks