Kanapüreesupp maisiga

See on üks lihtne ja kiire püreesupp, milles üllatuslikult sisaldub ka liha. Mais lisab supile omapärase maitsenüansi.

4 portsjonit.

Koostisained

300 g kanafileed
2 tk porgandit
4 tk kartulit
250 g konservmaisi
100 g Merevaiku

Juhised

Lõika kanafilee tükkideks ja prae. Samal ajal keeda tükkideks lõigatud kartul ja porgand soolaga maitsestatud 1 l vees pehmeks. Kui köögivili on pehmeks keenud, lisa merevaigu sulajuust ja praetud kana ning püreesta. Viimasena lisa supile mais ja sega supp korralikult läbi. Soovi korral puista serveerimisel peale riivitud parmesani juustu.

Kategooriad: Supid

Allikas: http://maitsevseiklus.blogspot.com/2011/03/kanapureesupp-maisiga.html

Sisestatud: 14 mai 2011 21:03:46

Muudetud: 02 juuni 2011 14:48:36

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks