Ühepajatoit

Ühepajatoit on väga lihtne valmistada ja selle tegemiseks täpset retsepti vaja polegi ja koostisainete kogused võivad olla umbkaudsed.
4 portsjonit.
Koostisained
600 | g | sea kaelakarbonaadi |
3 | tk | porgandit |
1 | tk | kaalikas |
5 | tk | kartulit |
1 | spl | soola |
1 | tl | pipart |
Juhised
Lõika liha väikesteks tükkideks. Aja pliidiplaadil pann kuumaks ning prae lihakuubikud kergelt pruunikaks. Maitsesta soola ja pipraga. Järgmisena lõika kaalikas kuubikuteks ning lisa lihale. Vala haudumiseks ka pisut vett. Kolmanda komponendina lisa porgand ja viimasena kartulikuubikud. Köögivilja ei ole mõtet väga pisikesteks kuubikuteks lõigata, sest muidu lähevad need haudumisel liiga pudruks. Hauta madalamal kuumusel u 1h. Lõpus lisa vajadusel veel soola. Serveeri hapukoorega.
Kategooriad: Köögiviljatoidud ja Lihatoidud
Allikas: http://crystels.blogspot.com/2011/02/uhepajatoit.html
Sisestatud: 09 mai 2011 19:04:40
Muudetud: 23 mai 2011 00:06:15
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks