Ãœhepajatoit

Ühepajatoit on väga lihtne valmistada ja selle tegemiseks täpset retsepti vaja polegi ja koostisainete kogused võivad olla umbkaudsed.

4 portsjonit.

Koostisained

600 g sea kaelakarbonaadi
3 tk porgandit
1 tk kaalikas
5 tk kartulit
1 spl soola
1 tl pipart

Juhised

Lõika liha väikesteks tükkideks. Aja pliidiplaadil pann kuumaks ning prae lihakuubikud kergelt pruunikaks. Maitsesta soola ja pipraga. Järgmisena lõika kaalikas kuubikuteks ning lisa lihale. Vala haudumiseks ka pisut vett. Kolmanda komponendina lisa porgand ja viimasena kartulikuubikud. Köögivilja ei ole mõtet väga pisikesteks kuubikuteks lõigata, sest muidu lähevad need haudumisel liiga pudruks. Hauta madalamal kuumusel u 1h. Lõpus lisa vajadusel veel soola. Serveeri hapukoorega.

Kategooriad: Köögiviljatoidud ja Lihatoidud

Allikas: http://crystels.blogspot.com/2011/02/uhepajatoit.html

Sisestatud: 09 mai 2011 19:04:40

Muudetud: 23 mai 2011 00:06:15

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks