Hakkliha ubade ja pastaga
Toitev pastaroog ubadega.
4 portsjonit.
Koostisained
1 | purk | punast uba omas mahlas |
1.5 | tk | keskmise suurusega sibulat |
250 | g | kodust hakkliha |
4 | spl | õli |
300 | g | purustatud tomateid |
mozzarella juustu | ||
250 | g | farfalle (lipsukesed) pastat |
soola | ||
pipart | ||
jahvatatud paprikat |
Juhised
Kurna oad ja loputa külma vee all. Prae hakitud sibul õlis kergelt kuldseks, lisa hakkliha ja pruunista. Lisa juurde purustatud tomatid ja kurnatud oad. Hauta kaane all 5-10 minutit. Maitsesta soola, pipra ja jahvatatud paprikaga, vajadusel lisa natuke suhkrut. Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi, kurna. Serveeri pasta mozzarella juustu, hakkliha ja ubadega.
Kategooriad: Pastatoidud
Allikas: Stockmann´i kliendileht
Sisestatud: 09 jaan 2011 19:11:40
Muudetud: 03 juuni 2011 13:59:16
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks