Hakkliha ubade ja pastaga

Toitev pastaroog ubadega.

4 portsjonit.

Koostisained

1 purk punast uba omas mahlas
1.5 tk keskmise suurusega sibulat
250 g kodust hakkliha
4 spl õli
300 g purustatud tomateid
mozzarella juustu
250 g farfalle (lipsukesed) pastat
soola
pipart
jahvatatud paprikat

Juhised

Kurna oad ja loputa külma vee all. Prae hakitud sibul õlis kergelt kuldseks, lisa hakkliha ja pruunista. Lisa juurde purustatud tomatid ja kurnatud oad. Hauta kaane all 5-10 minutit. Maitsesta soola, pipra ja jahvatatud paprikaga, vajadusel lisa natuke suhkrut. Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi, kurna. Serveeri pasta mozzarella juustu, hakkliha ja ubadega.

Kategooriad: Pastatoidud

Allikas: Stockmann´i kliendileht

Sisestatud: 09 jaan 2011 19:11:40

Muudetud: 03 juuni 2011 13:59:16

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks